Skip to content Skip to footer

Gasztroenterológus </br><a href="https://tanyimedical.hu/orvosaink/dr-elthes-zsuzsa/" class="elementor-button-link elementor-button elementor-size-sm" role="button" id="bem_btn"><span class="elementor-button-content-wrapper"><span class="elementor-button-text">Bemutatkozás</span></span></a>

Dr. Élthes Zsuzsa

Dr. Élthes Zsuzsa

Gasztroenterológus

Orvosi diplomámat 2012-ben szereztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. Már az első évben „beleszerettem” az endoscopos vizsgálatokba és a gasztoenterológiába, így kétség sem fért, hozzá, hogy ezt az irányt választom az egyetem után.

2012 novemberben kezdtem el dolgozni a miskolci Semmelweis Kórházban, majd 2017-től a BAZ Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház II. Belgyógyászatán fejleszthettem tovább szakmai tapasztalatomat.

2018-ban tettem le kiváló minősítéssel a gasztroenterológiai szakvizsgát, Szegeden.

2021 szeptemberétől az ország első különálló Gasztroenterológia Klinikájának csapatát erősítem. 

Főbb érdeklődési köreim a gyulladásos bélbetegségek és a májbetegségek. A kórképek komplexitása miatt fontosnak tartom, hogy a betegek legmegfelelőbb gondozásához, ellátásához szükséges ismeretekkel lépést tudjak tartani, emiatt több hazai és külföldi kongresszuson, valamint továbbképzésen vettem/veszek részt.

Számomra fontos, hogy a páciensek megértsék milyen problémával állnak szemben és érezzék, hogy mindannyian ugyanahhoz a csapathoz tartozunk és közös célunk a minőségi jóllétük. 

Biography

Foglaljon Időpontot
Dr. Élthes Zsuzsa
rendelésére:

+36 50/111-0606

Contact Form

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.