Skip to content Skip to footer

Belgyógyász és gasztroenterológus </br><a href="https://tanyimedical.hu/orvosaink/dr-janka-tamas/" class="elementor-button-link elementor-button elementor-size-sm" role="button" id="bem_btn"><span class="elementor-button-content-wrapper"><span class="elementor-button-text">Bemutatkozás</span></span></a>

Dr. Janka Tamás

Dr. Janka Tamás

Belgyógyász és gasztroenterológus

Orvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem, majd ezt követően Belgyógyászatból, majd Gasztroenterológiából szereztem szakvizsgát. 2017-2021 között a Debreceni Egyetem Klinika Központ Belgyógyászati Intézetében, majd megalapulása óta az ország első különálló Gasztroenterológiai Klinikáján dolgozom.

A Gasztroenterológia az emésztőrendszer és annak betegségeivel foglalkozó szakterület, melyek közé tartozik a nyelőcső, a gyomor, a vékony- és vastagbél, valamint a máj, a hasnyálmirigy, és az epevezeték betegségei.

A több éves egyetemi klinikai munkatapasztalatnak köszönhetően ezen kórképek kivizsgálásának és kezelésének

legmagasabb és legkorszerűbb módszertanát sajátíthattam el. Főbb érdeklődési területeim közé tartoznak az endoscopos (gasztro- és colonoscopia) vizsgálatok, beavatkozások; máj- és epeutak betegségeinek diagnosztikája és kezelése.

Úgy gondolom, hogy az egészségmegőrzés legfontosabb eleme a betegségek korai felismerése és kezelése; a rendszeres szűrővizsgálatok elvégzése, prevenció, melyhez a szükséges bizalmat legkönnyebben egy megfelelő orvos-beteg kommunikációval és humánus, betegközpontú hozzáállással érhetünk el.

Biography

Foglaljon Időpontot
Dr. Janka Tamás
rendelésére:

+36 50/111-0606

Contact Form

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.