Skip to content Skip to footer

Belgyógyász, reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos</br><a href=" https://tanyimedical.hu/team/dr-simkovics-eniko/" class="elementor-button-link elementor-button elementor-size-sm" role="button" id="bem_btn"><span class="elementor-button-content-wrapper"><span class="elementor-button-text">Bemutatkozás</span></span></a>

Dr. Simkovics Enikő

Dr. Simkovics Enikő

Belgyógyász, reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos

 

Üdvözlöm!

1997-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán „summa cum laude” minősítéssel. 10 évig a III. sz. Belgyógyászati Klinikán dolgoztam és szereztem tapasztalatot, belgyógyászatból (2003) és reumatológiából (2007) is kiváló minősítéssel szakvizsgáztam. 2007-től Berettyóújfaluban, a Gróf Tisza István Kórházban folytattam gyógyító tevékenységemet és mozgásszervi rehabilitációból (2009) is megszereztem hasonló kiváló eredménnyel a szakképesítésemet. Részlegvezető főorvosként a mozgásszervi rehabilitációs osztályon dolgozom, emellett reumatológia, rehabilitáció és oszteoporózis járóbeteg szakellátásban is részt veszek, így a betegségek, kórképek széles körével tudtam megismerkedni. 2021. márciusától a Gróf Tisza István Kórház orvos-igazgatójának neveztek ki.

Már a kezdetektől fogva a reumatológiai és mozgásszervi megbetegedések, a csontritkulás felé fordult a figyelmem, ez irányban számos továbbképzésen, szakmai tanulmányúton vettem részt, így lehetőségem nyílt szélesíteni a látókörömet, melynek a mindennapi munkám során is hasznát veszem.


A rehabilitációs ellátásban sok érszűkületben szenvedő beteggel is találkozom, ezen pácienseink számára kúraszerű infúziós kezelések adásával lehet a betegség progresszióját lassítani.

Megfelelő szakmai háttér mellett empátiával, pozitív életszemlélettel, törődéssel fordulok betegeim felé, amely a mozgásszervi és rehabilitációs ellátásban a hosszan tartó felépülés miatt elengedhetetlen.

Klinikánkon a szakorvosi vizsgálat, gyógyszeres és konzervatív terápiás tanácsadás mellett komplex, egyénre szabott infúziós kezeléseket is lehetőségünk van biztosítani.

Bizalommal forduljanak hozzánk, problémájukat legnagyobb körültekintéssel kezeljük.

Biography

Foglaljon Időpontot
Dr. Simkovics Enikő
rendelésére:

+36 50/111-0606

Contact Form

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.