Skip to content Skip to footer

Gasztroenterológus </br><a href="https://tanyimedical.hu/orvosaink/dr-szegedi-laszlo/" class="elementor-button-link elementor-button elementor-size-sm" role="button" id="bem_btn"><span class="elementor-button-content-wrapper"><span class="elementor-button-text">Bemutatkozás</span></span></a>

Dr. Szegedi László

Dr. Szegedi László

Gasztroenterológus

Dr. Szegedi László vagyok. 1984-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, majd ezt követően 1989-ben belgyógyászatból, 1994-ben pedig gasztroenterológiából szakvizsgáztam. Másoddiplomámat 2006-ban a Debreceni Egyetem Egészségügyi Szakmenedzser Karán szereztem. Társalgási szinten beszélem a román és angol nyelveket.

Korábbi munkahelyeim a berettyóújfalui területi kórház, a debreceni Kenézy Gyula kórház voltak. 

Jelenleg a nyíregyházi Jósa András Egyetemi Oktatókórház I. Belgyógyászatának vagyok a vezető főorvosa. Az osztály profilja döntően általános belgyógyászat és gasztroenterológia.

A gasztroenterológián belül az endoszkópia a szakterületem. 30 éve végzek gyomor- és vastagbéltükrözéseket, ill. kb. 20 éve ún. intervenciós endoszkópiákat, melyek magukba foglalják a speciális epeúttükrözéses vizsgálatokat, különböző szűkületek endoszkópos megoldását, stentelését, polipok eltávolítását. Természetesen a gasztroenterológia egyéb területein is nagy tapasztalatom és jártasságom van úgy, mint a felszívódási zavarok, gyulladásos bélbetegségek, májbetegségek diagnosztikájában és kezelésében.

Vezetőségi tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak, a Magyar Belgyógyászati Társaságnak és az Európai Endoszkópos Társaságnak is.
Rendszeresen veszek részt, ill. adok elő külföldi kongresszusokon, így biztosítva a legmodernebb, legújabb szakmai ismeretek megszerzését.”

Biography

Foglaljon Időpontot
Dr. Szegedi László
rendelésére:

+36 50/111-0606

Contact Form

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.