Skip to content Skip to footer

Radiológus </br><a href="https://tanyimedical.hu/orvosaink/dr-vago-edit/" class="elementor-button-link elementor-button elementor-size-sm" role="button" id="bem_btn"><span class="elementor-button-content-wrapper"><span class="elementor-button-text">Bemutatkozás</span></span></a>

Dr. Vágó Edit

Dr. Vágó Edit

Radiológus

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen 1986-ban végeztem, majd a

Radiológiai Klinikán kezdtem dolgozni és 1990-ben szakvizsgáztam. A betegellátást és az oktatást is szívesen végeztem. 1994-ben a MÁV Rendelőintézet keresett röntgen ésultrahang vizsgálatokbanjártas szakorvost, akkor pályáztam meg a lehetőséget. Azóta is itt dolgozom a betegek ellátását segítve, mint diagnosztikus.
Főorvosi kinevezést kaptam 2014-ben.
Már a Klinikán lehetőségem volt jelentős esetszámot adó szűrővizsgálatot végezni Debrecen üzemegységeiben, aminek feldolgozásából posztert készítettem. Jelenlegi munkahelyemen, a Vasútegészségügyi Kft-nél is van lehetőség hasonló munkában részt venni.

Sokszor tapasztaltam, hogy a megfelelő vizsgálat kérés és a jó válasz diagnózis mennyire meggyorsítja a betegek korrekt és célirányos ellátását az 
egészségügyi rendszerben.

Elsősorban hasi, nyaki, emlő, lágyrész, ízületi ultrahang és carotis doppler vizsgálatokat végzek.

Munkám során igyekszem a páciens panaszát, és ha mód van rá az anamnézisét figyelembe véve,körültekintően végezni a vizsgálatokat. A megfelelő, nyugodt légkör igen fontos, mivel olyan elváltozásra is fény derülhet, ami még nem okoz tüneteket. A szűrővizsgálatok előnye éppen ebben rejlik, hogy idejében felismerhetünk egyéni, alkati variációkat, eltéréseket.

Biography

Foglaljon Időpontot
Dr. Vágó Edit
rendelésére:

+36 50/111-0606

Contact Form

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.