Skip to content Skip to footer

Onkológia, fájdalomterápia</br></br><a href="https://tanyimedical.hu/orvosaink/weber-agnes" class="elementor-button-link elementor-button elementor-size-sm" role="button" id="bem_btn"><span class="elementor-button-content-wrapper"><span class="elementor-button-text">Bemutatkozás</span></span></a>

Dr. Wéber Ágnes

Dr. Wéber Ágnes

Onkológia, fájdalomterápia

Üdvözlöm!

1992-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. Az Idegsebészeti-, és a Szülészet – Nőgyógyászati Klinikán dolgoztam, mint aneszteziológus és intenzív terápiás orvos. Szakvizsgámat 1997-ben szereztem meg. Tapasztalataimat több ízben is volt lehetőségem külföldi egyetemeken bővíteni /Amien Egyetemi Központ, Rotterdam Erasmus Egyetem/. Már ekkor érdeklődésem középpontjába került a krónikus fájdalom csillapítása. Ekkor köteleztem el magam az onkológia mellett, melyből 1999-ben tettem szakvizsgát. A Debreceni Egyetemen induló Klinikai Onkológiai Tanszékének én voltam az első onkológusa, melynek eredményeként létrejött az Onkológiai Tanácskozó Testület, mely azóta is szerves részét képezi az onkológiai betegek terápiás tervének meghatározásának. Későbbiekben az onkológiai munkámat a Kenézy Gyula Kórház Onkológiai Osztályán, illetve a B-A-Z Megyei Kórház Onkológiai Osztályán folytattam. Ezekben az években rendszeresen vezettem klinikai gyógyszervizsgálatokat, ez által elsőként szereztem tapasztalatot akkor még csak kutatási fázisban lévő onkológiai gyógyszerekkel. A PhD tudományos fokozatomat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szereztem, molekuláris genetikai vizsgálatok tárgykörében.

Évek óta látok el betegeket magánorvosként is. Tapasztalatom szerint a magánellátás lehetővé teszi a minőségi betegellátást. Nyugodt körülmények között, kellő időt szánva minden egyes betegre, lehetőség van arra, hogy a betegek feltehessék kérdéseiket és részletes, számukra is érthető válaszokat kapjanak minden vonatkozásban.

Leggyakoribb igény betegeim részéről, hogy a leggyorsabb és legjobb színvonalú kivizsgálásban részesüljenek, és a diagnosztikai leleteikkel kapcsolatban /CT, MR, szövettan, PET CT, izotópos vizsgálatok, labor vizsgálat, UH vizsgálat,mammográfia,stb./ részletes, érthető magyarázatot kapjanak. Ezt követően természetes igény részükről, hogy mielőbb megtudják milyen ellátást kellene kapniuk, hogy a legjobb eséllyel gyógyulhassanak és ez milyen keretek között valósulhat meg számukra. A betegeim számára fontos a biztonság, amit részemről a kellő szakmaisággal végzett beteg irányítás biztosit. A daganatos betegségek lefolyásának krónikus jellege miatt a kiszámíthatóságot biztosítja a betegek utánkövetése, megfelelő rendszerességgel végzett kontroll vizsgálat.

Külön szakterületem a fájdalomcsillapítás, ezen belül a daganatos betegek fájdalomcsillapítása, illetve a krónikus fájdalmak csillapítása. A fájdalomambulancián megjelent betegek többsége a daganatos betegek közül kerül ki, de ugyanilyen fontos a már sok mindent kipróbált, nehezen kezelhető, hosszan fennálló fájdalommal küzdő betegek köre is /pl. mozgásszervi, idegi fájdalom stb./.

Igény esetén szakmai javaslatokkal tudunk segíteni az otthoni betegellátás vonatkozásában. Kiemelt jelentőséget tulajdonitok a megelőzésnek, azon belül is a rendszeresen végzett szűrővizsgálatoknak, nemcsak azoknál, akiknek családjában előfordult már rosszindulatú daganatos megbetegedés. Várom Önöket rendelésemen A Tanyi Medical Magánegészségügyi Központban!

Biography

Foglaljon Időpontot
Dr. Wéber Ágnes
rendelésére:

+36 50/111-0606

Contact Form

[contact-form-7 404 "Nem található"]